Contest Category : Corsoteams

FORGOT YOUR DETAILS?

Stemmen is niet meer mogelijk
Totaal aantal stemmen voor de categorie "Corsoteams" : 1055

FORGOT YOUR DETAILS?

HAKUNA MATATA, de Steenkamp in Afrikaanse stijl. We nemen u mee door het prachtige nieuwe natuurpark naar een scène uit de Lion King. Vanuit daar komt u langs diverse Afrikaanse maskers. Kijk ook goed om u heen om een wild dier te spotten!

237 Stemmen

Jodelaaahiti!!! Welkom in de Alpen. Dit gebied staat bekend om z’n typische bouwstijl, gastvrijheid, de alpenexpress en is daarnaast favoriet bij vele wintersporters. In Blankensgoed waant u zich echt even in de Alpen: Herzlich Willkommen!

213 Stemmen

Noord-Amerika staat bekend om bijvoorbeeld 'the grand canyon' en 'het vrijheidsbeeld' maar wij hebben juist gekozen voor het typische Amerikaanse straatbeeld. Wie kent deze alom bekende schoolbus niet? Daarnaast schitteren de letters Hollywood bovenaan de berg. Een uitdaging van bijna 60.000 dahlia's!

179 Stemmen

De Kromme Akker neemt jullie mee naar Oceanië! Dit prachtige werelddeel, bestaande uit Australië, Nieuw-Zeeland en een heleboel (bounty)eilanden, staat bekend om de prachtige flora en fauna. Laat je verrassen door krokodillen, kangoeroes, kasuarissen, koala’s en nog veel meer bijzondere dieren, op het land, maar ook in het water! Spot ook de kleurrijke vissen in het Great Barrier Reef. Pas je wel op voor de overstekende pinguïns?

131 Stemmen

Bij de reis om de wereld kwam de Molenkamp terecht in het oude wilde westen.

Velen zullen nog nostalgisch terugdenken aan de dit stukje geschiedenis, EEN INDIANENDORP.

We hebben getracht dit met enkele symbolische elementen, een tipi met totempaal uit te beelden, met daarbij de nodige indianen.

Wij zullen u met rooksignalen op de hoogte houden.

100 Stemmen

Wie aan Denemarken denkt, denkt meteen aan Legoland. Tijdens de corona pandemie is Lego populairder geworden dan ooit. Iedereen kent Lego. Ook op TV doet Lego het tegenwoordig goed, denk bijvoorbeeld aan The Lego Movie en Legomasters.

Jong en oud speelt en bouwt mee. Je volgt de bouwtekeningen of je gebruikt je fantasie. Bij het bouwen gelden de slogans: “Van Lego kun je alles maken” en “Je verbeelding is de enige beperking”. Omdat juist deze slogans ook van toepassing zijn bij het ontwerpen en bouwen van een corso-bouwwerk, hebben wij ervoor gekozen een klein stukje Legoland te maken. Veel plezier in ons stukje Legoland.

80 Stemmen

De Ambachtsbuurt gaat letterlijk op reis rond de wereld! Neem plaats in het vliegtuig en vlieg over de coronakaart van Europa. Voor welk vervoersmiddel kies jij? De raket, ballon of toch het prachtige rode vliegtuig?

58 Stemmen

De zeehelden varen weer uit! Dit jaar willen we de slechte zomer ontvluchten en gaan naar het exotische Zuid- Amerika. Gaat u met ons mee naar Peru, Ecuador, Chili en uiteraard Brazilië?

57 Stemmen

Goochelaar Joost

Op 17 september kunnen de kinderen maar liefst 2 keer genieten van Goochelaar Joost!

Op het podium voor Lounge3 zal Goochelaar Joost optreden om 12:00 en 16:15. Terwijl de kinderen vooraan zitten kunnen de ouders terecht bij de naastgelegen horeca: Lounge3, de Lindeboom en de Moriaan.

Joost is geen 'traditionele' goochelaar; er zitten geen grote dozen, geen luxe apparatuur, vogels, konijn of flexibele assistenten in mijn voorstellingen. Alleen de koffer en Joost. Zijn goocheltrucs zorgen gegarandeerd voor een lach en verbazing bij iedereen.

Kinder- mozaïek steken

Lekker creatief bezig zijn op het Bunckmanplein! Kinderen kunnen een eigen kunstwerkje maken op vrijdagmiddag. Voor €3,00 koop je een tableau en je maakt met dahlia’s je eigen creatie. Alle kinderen zijn welkom!

Zet je mooie plateau in je voortuin zodat Voorthuizen kan genieten van je mooie creatie, zo fleuren wij met elkaar het dorp op! Of doe mee met het kindercorso in de optocht. Maak je tableau op je fiets, skelter of wat je maar wil.

Dahlia Muziek Fietsroute

Vanaf zaterdag 17 september 11:00 is de Dahlia Muziek Fietsroute te rijden!

Het is een puzzelroute op 2 niveaus, voor jong en oud!
Onderweg staan de mooiste dahlia mozaïeken, zijn straten versiert en is er muziek op verschillende plekken langs de route op zaterdag 17 sept.

Op zondag 18 september is de fietsroute ook te rijden, enkel de muziek zal niet aanwezig zijn.

Nieuw! Het Corsofeest!

Een nieuwe opzet dit jaar! Samen met Lounge3, de Moriaan en de Lindeboom sluiten we het bloemencorsofestijn af op het horecaplein.

DJ Nay-Less, gezelligheid, hamburgers, drinken en de prijsuitreiking. We maken er een feestje van!

Vanaf half 9 tot 0:00 op het horecaplein, tot dan!