De Barneveldse Krant officiële mediapartner

Floralia Barneveldse Krant mediapartner

BARNEVELD – De Barneveldse Krant kondigt met trots aan dat zij de nieuwe mediapartner is van het Floralia Voorthuizen bloemencorso. Deze samenwerking benadrukt de kracht van lokale samenwerking en gemeenschapssteun in het bevorderen van culturele en impactvolle evenementen.

Floralia Voorthuizen, een bloeiende vereniging in Voorthuizen, organiseert dit jaar op 21 september het bloemencorso festijn. Het evenement trekt jaarlijks ruim 25.000 bezoekers uit de hele regio en heeft daarnaast een belangrijke sociale missie in Voorthuizen.

Nieuws via de Barneveldse Krant

Als officiële mediapartner zal De Barneveldse Krant uitgebreide verslaggeving bieden voor, tijdens en na het evenement. “Wij zijn trots dat we als mediapartner een integrale rol zullen spelen in het verbinden van de gemeenschap met het Floralia Voorthuizen bloemencorso.” aldus Lambèrt Broekhuis, werkzaam bij de Barneveldse Krant.

Daarnaast draagt deze samenwerking bij aan het doel van Floralia om nóg meer bezoekers uit de regio te trekken naar het evenement. “Dankzij deze samenwerking met De Barneveldse Krant en BDUmedia kunnen we nog meer liefhebbers uit de omliggende dorpen bereiken wat weer bijdraagt aan de groei van ons mooie evenement.” aldus Bart, bestuurslid bij Floralia Voorthuizen.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Vragen na aanleiding van dit bericht?

Neem contact met ons op!

Floralia Barneveldse Krant mediapartner

Goochelaar Joost

Op 17 september kunnen de kinderen maar liefst 2 keer genieten van Goochelaar Joost!

Op het podium voor Lounge3 zal Goochelaar Joost optreden om 12:00 en 16:15. Terwijl de kinderen vooraan zitten kunnen de ouders terecht bij de naastgelegen horeca: Lounge3, de Lindeboom en de Moriaan.

Joost is geen 'traditionele' goochelaar; er zitten geen grote dozen, geen luxe apparatuur, vogels, konijn of flexibele assistenten in mijn voorstellingen. Alleen de koffer en Joost. Zijn goocheltrucs zorgen gegarandeerd voor een lach en verbazing bij iedereen.

Kinder- mozaïek steken

Lekker creatief bezig zijn op het Bunckmanplein! Kinderen kunnen een eigen kunstwerkje maken op vrijdagmiddag. Voor €3,00 koop je een tableau en je maakt met dahlia’s je eigen creatie. Alle kinderen zijn welkom!

Zet je mooie plateau in je voortuin zodat Voorthuizen kan genieten van je mooie creatie, zo fleuren wij met elkaar het dorp op! Of doe mee met het kindercorso in de optocht. Maak je tableau op je fiets, skelter of wat je maar wil.

Dahlia Muziek Fietsroute

Vanaf zaterdag 17 september 11:00 is de Dahlia Muziek Fietsroute te rijden!

Het is een puzzelroute op 2 niveaus, voor jong en oud!
Onderweg staan de mooiste dahlia mozaïeken, zijn straten versiert en is er muziek op verschillende plekken langs de route op zaterdag 17 sept.

Op zondag 18 september is de fietsroute ook te rijden, enkel de muziek zal niet aanwezig zijn.

Nieuw! Het Corsofeest!

Een nieuwe opzet dit jaar! Samen met Lounge3, de Moriaan en de Lindeboom sluiten we het bloemencorsofestijn af op het horecaplein.

DJ Nay-Less, gezelligheid, hamburgers, drinken en de prijsuitreiking. We maken er een feestje van!

Vanaf half 9 tot 0:00 op het horecaplein, tot dan!