De Floralia koningin en prinses 2024!

Hoogheden 2024 Floralia

Met trots stellen wij de hoogheden van 2024 voor:
👑 Koningin Flora de 39e: Femke Visser
🌸 Prinses Florina de 39e: Yanou Vaessen

Bedankt Sanne Wiedeman en Rianne van de Pol voor jullie geweldige inzet en promotie van Floralia het afgelopen jaar! 🙏💐

Femke Visser (18 jaar) woont in de wijk Molenkamp en is een bekende verschijning bij het bloemsteken aan de corsowagens. Als jong meisje was ze al gefascineerd door de Floralia optocht en sinds ze mocht helpen met de jeugdwagen, is haar passie alleen maar gegroeid. Femke studeert Human Resource Management in Ede en is daarnaast actief als melodisch slagwerker bij muziekvereniging Crescendo. Ook werkt ze bij de Kruidvat in Voorthuizen. 🌸🎶

Yanou Vaessen (18 jaar) is opgegroeid met de Floralia en heeft van jongs af aan meegedaan met het bloemsteken bij Molenkamp. Haar vader heeft altijd veel bijgedragen aan het bloemencorso, wat Yanou heeft geïnspireerd om mee te doen. Ze is een enthousiaste wedstrijdzwemmer en volgt de opleiding oefentherapie in Amsterdam. Daarnaast werkt ze met veel plezier bij Schateiland. 🌸🏊‍♀️

Femke en Yanou, op naar een prachtig jaar! 🌸🌺✨

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Vragen na aanleiding van dit bericht?

Neem contact met ons op!

Hoogheden 2024 Floralia

Goochelaar Joost

Op 17 september kunnen de kinderen maar liefst 2 keer genieten van Goochelaar Joost!

Op het podium voor Lounge3 zal Goochelaar Joost optreden om 12:00 en 16:15. Terwijl de kinderen vooraan zitten kunnen de ouders terecht bij de naastgelegen horeca: Lounge3, de Lindeboom en de Moriaan.

Joost is geen 'traditionele' goochelaar; er zitten geen grote dozen, geen luxe apparatuur, vogels, konijn of flexibele assistenten in mijn voorstellingen. Alleen de koffer en Joost. Zijn goocheltrucs zorgen gegarandeerd voor een lach en verbazing bij iedereen.

Kinder- mozaïek steken

Lekker creatief bezig zijn op het Bunckmanplein! Kinderen kunnen een eigen kunstwerkje maken op vrijdagmiddag. Voor €3,00 koop je een tableau en je maakt met dahlia’s je eigen creatie. Alle kinderen zijn welkom!

Zet je mooie plateau in je voortuin zodat Voorthuizen kan genieten van je mooie creatie, zo fleuren wij met elkaar het dorp op! Of doe mee met het kindercorso in de optocht. Maak je tableau op je fiets, skelter of wat je maar wil.

Dahlia Muziek Fietsroute

Vanaf zaterdag 17 september 11:00 is de Dahlia Muziek Fietsroute te rijden!

Het is een puzzelroute op 2 niveaus, voor jong en oud!
Onderweg staan de mooiste dahlia mozaïeken, zijn straten versiert en is er muziek op verschillende plekken langs de route op zaterdag 17 sept.

Op zondag 18 september is de fietsroute ook te rijden, enkel de muziek zal niet aanwezig zijn.

Nieuw! Het Corsofeest!

Een nieuwe opzet dit jaar! Samen met Lounge3, de Moriaan en de Lindeboom sluiten we het bloemencorsofestijn af op het horecaplein.

DJ Nay-Less, gezelligheid, hamburgers, drinken en de prijsuitreiking. We maken er een feestje van!

Vanaf half 9 tot 0:00 op het horecaplein, tot dan!