Penningmeester gezocht!

Wij zijn op zoek naar een penningmeester! De gehele boekhouding zit verwerkt in het programma e-Boekhouden. Kennis hiervan is mooi meegenomen maar geen vereiste. Het werkt eenvoudig en de kennis van het programma is aanwezig binnen het bestuur.

Tijdsindicatie:

  • Maandelijks overleg.
  • Tussendoor betalingen voldoen en facturen sturen.
  • Aanwezig op de donderdag, vrijdag, zaterdag van het corso en de maandag daarna.
  • Tussen oktober en maart zijn er weinig handelingen voor jou.

Als penningmeester voldoe je door het jaar heen betalingen en verzend je facturen naar sponsoren. Eenmaal per jaar zorg je ervoor dat de leden een automatische incasso krijgen voor het lidmaatschap. Daarnaast ben je gewoon lid van ons gezellige team!

Bestuur

Het bestuur bestaat uit een een positief ingesteld team van op dit moment 7 leden om in en mee samen te werken. Ieder bestuurslid heeft een eigen speerpunt en we werken naar behoefte in deel-werkgroepen. De ondergebrachte speerpunten zijn, sponsoring, communicatie, corso & muziekkorpsen, festival en hoogheden.

Wij bieden:

▶️ Een positief ingesteld team met een gezellig én professionele houding;
▶️ Je draagt bij aan het doel om Voorthuizen bij elkaar te brengen;
▶️ Een zinvolle vrijetijdsbesteding aan het mooiste en grootste evenement van Voorthuizen!

Ben jij of ken jij zo iemand?

Neem vrijblijvend contact op als jij interesse hebt of als je iemand in gedachte hebt. We komen graag in contact! Info@floraliavoorthuizen.nl

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Vragen na aanleiding van dit bericht?

Neem contact met ons op!

Goochelaar Joost

Op 17 september kunnen de kinderen maar liefst 2 keer genieten van Goochelaar Joost!

Op het podium voor Lounge3 zal Goochelaar Joost optreden om 12:00 en 16:15. Terwijl de kinderen vooraan zitten kunnen de ouders terecht bij de naastgelegen horeca: Lounge3, de Lindeboom en de Moriaan.

Joost is geen 'traditionele' goochelaar; er zitten geen grote dozen, geen luxe apparatuur, vogels, konijn of flexibele assistenten in mijn voorstellingen. Alleen de koffer en Joost. Zijn goocheltrucs zorgen gegarandeerd voor een lach en verbazing bij iedereen.

Kinder- mozaïek steken

Lekker creatief bezig zijn op het Bunckmanplein! Kinderen kunnen een eigen kunstwerkje maken op vrijdagmiddag. Voor €3,00 koop je een tableau en je maakt met dahlia’s je eigen creatie. Alle kinderen zijn welkom!

Zet je mooie plateau in je voortuin zodat Voorthuizen kan genieten van je mooie creatie, zo fleuren wij met elkaar het dorp op! Of doe mee met het kindercorso in de optocht. Maak je tableau op je fiets, skelter of wat je maar wil.

Dahlia Muziek Fietsroute

Vanaf zaterdag 17 september 11:00 is de Dahlia Muziek Fietsroute te rijden!

Het is een puzzelroute op 2 niveaus, voor jong en oud!
Onderweg staan de mooiste dahlia mozaïeken, zijn straten versiert en is er muziek op verschillende plekken langs de route op zaterdag 17 sept.

Op zondag 18 september is de fietsroute ook te rijden, enkel de muziek zal niet aanwezig zijn.

Nieuw! Het Corsofeest!

Een nieuwe opzet dit jaar! Samen met Lounge3, de Moriaan en de Lindeboom sluiten we het bloemencorsofestijn af op het horecaplein.

DJ Nay-Less, gezelligheid, hamburgers, drinken en de prijsuitreiking. We maken er een feestje van!

Vanaf half 9 tot 0:00 op het horecaplein, tot dan!