Floralia wint Rabo Clubsupport Gelderse Vallei

Vandaag maakt Rabobank bekent dat Floralia Voorthuizen de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de stemcampagne voor Rabo Clubsupport 2022. Rabobank bedankt al haar leden die de afgelopen periode hebben gestemd op hun favoriete club. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen in Nederland. In totaal zijn er ruim 500.000 stemmen uitgebracht op de ruim 31.000 clubs en verenigingen die zich hadden ingeschreven met een maatschappelijk doel.

Raboclubsupport

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Een gezond verenigingsleven is een belangrijk onderdeel van een duurzaam en leefbare Gelderse Vallei. Samen met onze partners NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden bied Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en geld. De bank biedt vanuit haar coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, extra hulp aan de verenigingen met de meeste stemmen. Zo helpen we samen om verenigingsleven in Nederland gezond en toegankelijk te houden.

Floralia Voorthuizen

Floralia Voorthuizen ontving de meeste stemmen van alle verenigingen in de regio Gelderse Vallei. Dit benadrukt hoe breed Floralia gedragen wordt en hoe belangrijk het is voor Voorthuizen en omgeving. Het is niet voor niets aangemerkt als UNESCO immaterieel erfgoed. Het is een unieke traditie waarbij jong en oud samen werken aan een sociaal en creatief proces. Het draagt bij aan de sociale cohesie binnen de gemeenschap. Ook al is het Bloemencorso Festijn nog maar een kleine maand geleden, de vereniging is het hele jaar actief. De eerste creatieve ideeën worden alweer bedacht, er zijn vriendengroepen ontstaan en de voorbereidingen voor het nieuwe corsoseizoen zijn begonnen. Met de winst ontvangt Floralia het mooie bedrag van €3000,- van de Rabobank. Met dit bedrag wordt volgend jaar extra uitgepakt tijdens het 90 jarig jubileum van de vereniging.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Vragen na aanleiding van dit bericht?

Neem contact met ons op!

Goochelaar Joost

Op 17 september kunnen de kinderen maar liefst 2 keer genieten van Goochelaar Joost!

Op het podium voor Lounge3 zal Goochelaar Joost optreden om 12:00 en 16:15. Terwijl de kinderen vooraan zitten kunnen de ouders terecht bij de naastgelegen horeca: Lounge3, de Lindeboom en de Moriaan.

Joost is geen 'traditionele' goochelaar; er zitten geen grote dozen, geen luxe apparatuur, vogels, konijn of flexibele assistenten in mijn voorstellingen. Alleen de koffer en Joost. Zijn goocheltrucs zorgen gegarandeerd voor een lach en verbazing bij iedereen.

Kinder- mozaïek steken

Lekker creatief bezig zijn op het Bunckmanplein! Kinderen kunnen een eigen kunstwerkje maken op vrijdagmiddag. Voor €3,00 koop je een tableau en je maakt met dahlia’s je eigen creatie. Alle kinderen zijn welkom!

Zet je mooie plateau in je voortuin zodat Voorthuizen kan genieten van je mooie creatie, zo fleuren wij met elkaar het dorp op! Of doe mee met het kindercorso in de optocht. Maak je tableau op je fiets, skelter of wat je maar wil.

Dahlia Muziek Fietsroute

Vanaf zaterdag 17 september 11:00 is de Dahlia Muziek Fietsroute te rijden!

Het is een puzzelroute op 2 niveaus, voor jong en oud!
Onderweg staan de mooiste dahlia mozaïeken, zijn straten versiert en is er muziek op verschillende plekken langs de route op zaterdag 17 sept.

Op zondag 18 september is de fietsroute ook te rijden, enkel de muziek zal niet aanwezig zijn.

Nieuw! Het Corsofeest!

Een nieuwe opzet dit jaar! Samen met Lounge3, de Moriaan en de Lindeboom sluiten we het bloemencorsofestijn af op het horecaplein.

DJ Nay-Less, gezelligheid, hamburgers, drinken en de prijsuitreiking. We maken er een feestje van!

Vanaf half 9 tot 0:00 op het horecaplein, tot dan!