Opgeven hoogheden

Word jij de nieuwe bloemenkoningin of -prinses?

De Bloemenkoning en -prinses zijn hét visitekaartje van Floralia Voorthuizen. Een erebaan voor een jaar!

Als bloemenkoning of -prinses bezoek je gedurende het jaar diverse evenementen. Het hoogtepunt is natuurlijk ons eigen bloemencorso. Dan zijn zijn jullie 2 dagen lang van vroeg tot laat onderweg om alle activiteiten te bezoeken, praatjes met het publiek te maken, mee te eten en zowel kinderen als ouderen te ontmoeten.

Praktische info

  • Opgeven tot 1 november 2022
  • Je bent tussen de 18 en 25 jaar
  • Geef je met z’n tweeën op of alleen (dan wordt er gekeken of we je kunnen koppelen aan iemand)
  • Stuur een foto van jezelf
  • Schrijf een korte motivatie

Opgeven kan door te mailen naar: hoogheden@floraliavoorthuizen.nl. Ook voor vragen of meer informatie kan je hier terecht.

Na het opgeven wordt er contact met je opgenomen en 

Foto’s van van de afgelopen jaren

Wat houdt het precies in?

In de winter beginnen de voorbereidingen, we leren elkaar kennen en gaan de jurken uitzoeken. In deze periode is het nog een geheim dat jullie de nieuwe hoogheden zijn. Op zaterdag 8 april tijdens Voorthuizen Straalt wordt op een verassende manier bekend gemaakt aan het grote publiek dat jullie de nieuwe hoogheden zijn! En volgt natuurlijk de kroning.

Door het jaar heen gaan jullie naar diverse evenementen zoals de Heideweek in Ede en Bloemencorso Leersum. Jullie worden overal als VIP’s behandeld en voor bijna elke gelegenheid staan er kappers en make-up artiesten klaar. Je hoeft zelf niks te regelen, je wordt ‘bediend’ door Floralia 🙂 Er zijn verder nog fotoshoots en natuurlijk kom je in een warm en gezellig team! 

Op 15 en 16 september 2023 is de kers op de taart: Floralia! Tijdens deze 2 dagen zijn jullie overal te vinden, bij de basisscholen, het bejaardentehuis, bloemsteken en op zaterdag natuurlijk de 2 optochten! 

Al met al een unieke ervaring! Geef je snel op om dit ook mee te mogen maken!

PS: De hoogheden hebben ook een eigen Insta: Behindthequeens_Floralia