Help Floralia Voorthuizen

Na 2 coronajaren zal er weer een bloemencorso door de straten van Voorthuizen rijden op 17 september 2022! Ook zijn er diverse randactiviteiten en is er een fietsroute langs prachtige dahlia mozaïeken in het hele dorp.

Waarom Floralia sponsoren?

Een heel jaar lang zijn meer dan 100 mensen bezig met Floralia, de laatste dagen loopt dit op tot meer dan 1000 vrijwilligers. Een sterk sociaal fenomeen! Daarnaast zijn wij sinds dit jaar internationaal erkend als UNESCO immaterieel erfgoed.

Ons evenement trekt tussen de 15.000 en 30.000 bezoekers uit Voorthuizen, de omliggende dorpen en toeristen. Hierdoor zijn er aantrekkelijke vormen van sponsoring mogelijk. 

Wij zijn een non-profit organisatie, we ontvangen (nog) geen structurele subsidies.

Draag jij je steentje bij?

We zouden het fantastisch vinden als jij met je bedrijf meehelpt Floralia mogelijk te maken. Onze pakketten starten al vanaf 75 euro, bekijk het in onze nieuwe sponsorbrochure. Als je liever maatwerk wil kan dat ook.

Alleen samen maken we dit evenement tot een succes!

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Herman van Maarl (Veluws Verfhuis) via: sponsoring@floraliavoorthuizen.nl of 0342 224 074

Sponsorbrochure 2022

Vul het sponsorformulier in

Fijn dat je wil meehelpen Floralia 2022 tot een succes te maken! Vul het formulier in, stuur het op en word sponsor!

  FLORALIA VOORTHUIZEN Maak een dahlia mozaïek met collega's!

  Naast het bloemencorso is er een fietsroute langs dahlia mozaïeken. Vorig jaar hebben een aantal bedrijven ook een prachtig dahlia mozaïek gemaakt. De reacties waren zeer enthousiast! Enkele redenen om dit jaar ook een prachtig mozaïek te maken:

  • Groot bereik (vorig jaar totaal rond de 15.000 bezoekers)
  • Positieve aandacht voor jouw bedrijf
  • Voorthuizen wordt aantrekkelijk gemaakt
  • Voor maar 30,- krijg je alle benodigdheden
  • Een leuke teambuildingsactiviteit!

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze updates, ongeveer 4 per jaar.